Champix startverpakking

Als je wilt stoppen met roken, dan kan het een goed idee zijn om Champix te gebruiken. Champix kan jou namelijk helpen met het stoppen met roken. Om eerst te kijken of Champix ook goed bij jou werkt, wordt het aangeraden om met de startverpakking te starten.

Wat zit er allemaal in de Champix startverpakking?

Champix startverpakkingIn de Champix startverpakking zitten medicijnen voor de eerste twee weken. Ook wordt de dosering van Champix langzaam opgebouwd zodat jouw lichaam kan wennen aan de medicijnen. Na deze twee weken zal je een ander pakket moeten aanschaffen om vervolgens van je rookverslaving af te komen. In de meeste gevallen wordt het aangeraden om Champix voor drie maanden te slikken zodat je op die manier van je rookverslaving af kunt komen.

In de Champix startverpakking zitten in totaal 25 filmomhulde tabletten. Er zitten 11 tabletten van 0.5 mg in de verpakking en 14 tabletten van 1 mg. Je zult eerst de tabletten van 0.5 mg innemen zodat jouw lichaam kan wennen aan de Champix.

Hoe bestel je de startverpakking?

Het is mogelijk om de startverpakking van Champix online te bestellen. Wel zal je hiervoor een doktersrecept moeten krijgen. Dit kan met je huisarts, maar dit kan ook via een online vragenlijst. In deze vragenlijst worden namelijk dezelfde vragen gesteld die de huisarts jou zou stellen. Vervolgens wordt deze vragenlijst beoordeeld door een officieel geregistreerde arts. Je kunt dit checken door te zoeken naar het BIG nummer van deze arts.

Als de arts jouw aanvraag heeft goedgekeurd, dan krijg je de Champix startverpakking bij jou thuisbezorgd. Je kunt dan starten met je kuur en hopelijk ben je dan snel van je rookverslaving af.

Champix kopen

Wil je veilig Champix bestellen? Dan is het belangrijk om dit te doen bij een wettelijke aanbieder. Op ChampixKopen.nl vind je handige informatie, maar voor het kopen van dit product sturen we je door naar wettelijke aanbieder.

Hoe werkt Champix?

champix effectiefChampix heeft het werkende medicijn Varenicline. Dit medicijn zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om te stoppen met roken omdat je minder zin krijgt in een sigaret. Als je er toch voor kiest om een sigaret op te steken, dan zal hij minder lekker smaken als je Champix slikt. Dit is weer een extra steuntje in de rug om makkelijker te stoppen met roken.

Varenicline zorgt ervoor dat jouw hersenen eigenlijk een soort van voor de gek worden gehouden. Je hersenen denken namelijk dat je nog nicotine binnenkrijgt, terwijl dit niet het geval is. Door dat je wel het gevoel hebt dat je nog nicotine binnenkrijgt, zal je minder last hebben van ontwenningsverschijnselen.

De bijwerkingen van de Champix startverpakking

Omdat Champix een officieel medicijn is, kan het zijn dat je hier bijwerkingen van krijgt, net als van elk ander medicijn. Gelukkig rapporteren de meeste gebruikers van Champix geen bijwerkingen of hele lichte bijwerkingen. De meest gerapporteerde bijwerking is misselijkheid. De bijwerkingen van Champix trekken meestal binnen een paar dagen weer weg nadat je lichaam gewend is geraakt aan het medicijn.

Starten met Champix

Starten met Champix kan dus gemakkelijk met de startverpakking. Hierdoor heb je genoeg medicijnen om de eerste twee weken aan je kuur te starten. Als je daarna verder wilt met de Champix kuur wordt het aangeraden om de andere pakketten te bestellen waardoor je in totaal drie maanden bezig bent met de kuur. Na drie maanden rapporteren bijna de helft van de gebruikers dat ze nu gestopt zijn met roken. Als je ook bij die groep wilt horen, start dan met de Champix startverpakking!

Champixkopen.nl is een informatieve site. Wij verkopen géén Champix. Wel sturen we je graag door naar een wettelijke aanbieder die Champix mag verkopen.